Bruidstaarten, verjaardagstaarten en gelegenheidstaarten

Een taart is heel persoonlijk, daarom besteden wij veel aandacht en zorg aan onze taarten. Graag spreken wij u persoonlijk zodat wij een duidelijk beeld krijgen van uw wensen, en zo samen de perfecte taart voor u kunnen creeren.

Chef Glen heeft veel ervaring met het maken van taarten, hij werkte als Chef de pattisserie bij diverse top restaurants over de hele wereld.

Beroemd is zijn Chocolade Gateaux een taart waar uw gasten nog weken van zullen dromen. Een andere Delicious klassieker is de heerlijke romige Passievruchten taart, rijk versierd met bloemen.

Voor onze taarten werken wij uitsluitend met de allerbeste ingredienten.

 

Bestellen

Verjaardagstaarten en gelegenheidstaarten

De taarten worden in onze eigen winkel vervaardigd door patissier Glen. Bij de taarten zit veel handwerk, en dat is tijdrovend.  Wij willen de taart zo vers mogelijk aan u geven, daarom zijn wij beperkt in het aantal taarten die op een dag gemaakt kunnen worden. Daarom verzoeken wij u minstens 4 werkdagen van te voren de taart te bestellen.

Als u een taart in meerdere niveaus wilt adviseren wij u deze minstens twee weken van te voren te bestellen. Het advies is; Hoe eerder hoe beter.

Bruidstaarten

Bij bruidstaarten hebben wij wat meer tijd nodig dan voor andere taarten. Wij adviseren minstens 4 weken van te voren uw bruidstaart te bestellen.