de weg naar Delicious

In mei 2010 heeft Traiteur en Cateraar Delicious haar deuren geopend. De jarenlange droom voor horecakoppel Glen en Nina komt eindelijk uit. Samen beginnen zij aan een nieuw avontuur.

Nina en Glen ontmoetten elkaar In Kaapstad, Zuid-Afrika, waar Glen bij een gerenomeerd reaturant werkte, en Nina bij een luxe hotel.

Nina heeft vervolgens gewerkt in diverse Food & Beverage afdelingen van een 5* hotel in Londen. De afgelopen vijf jaar werkte zij bij Grandcafé-Restaurant-Zalen Engels, naast het Rotterdam Centraal Station. Daar heeft zij verschillende functies vervuld waaronder op de Sales afdeling,  en veel ervaring opgedaan als Restaurantmanager en Banquetingmanager.

Glen is geboren in een klein dorpje in Kent, Engeland. In Engeland heeft hij 6 jaar ervaring opgedaan bij een 1* Michelin sterren restaurant in Faversham. Op Buckingham Palace en Windsor Castle heeft Glen het Engelse Koningshuis bediend. Jarenlang heeft Glen in in Kaapstad en Londen gewerkt als pattissier bij verschillende sterren retaurants.

In 2003 is Glen in Nederland in sterren- restaurant de Zwethheul, te Schipluiden, gaan werken. Van zijn vele ervaring kunt u nu genieten bij Delicious.