Catering Barendrecht

Graag helpen wij u de werkzaamheden uit handen te nemen bij uw eerstvolgende culinair evenement. Wij verzorgen zowel privé als zakenlijke evenementen.
Wij kunnen zorgen voor lekkere hapjes tijdens de borrel, of juist een uitgebreid buffet met een lekker dessert na. Of wilt u een Afternoon Tea verzorgd hebben? Het is allemaal mogelijk.
Deze gerechten en hapjes behoren niet tot ons dagenlijks assortiment en zijn alleen op bestelling te verzorgen. Gelieve minimaal 4 werkdagen voorafgaand aan uw evenement uw bestelling bij ons te plaatsen. Deze suggesties zijn veelal te bestellen vanaf 10 personen, tenzij anders aangegeven.
In overleg met u kunnen wij de gerechten bereiden zodat zij alleen nog opgewarmd dienen te worden of wij geven u een instructie mee welke laatste handelingen dienen te worden gedaan. De gerechten worden koud aan u meegegeven eventueel met dressing of garneering apart erbij. Last minute instructies krijgt u aangeleverd indien van toepassing.  

Delicious beschikt over een assortiment van ruim 60 verschillende soorten wijnen. Voor ieder wat wils en in verschillende prijsclasses.